За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Хотелът се намира на 63 км от летище Занзибар, в северозападната част на остров Занзибар, на известния плаж с бял пясък Нунгви. Прекрасният плаж не е засегнат от променящите се приливи и отливи и в резултат на това плуването в кристално чистите води на Индийския океан е възможно по всяко време. Хотелът е очарователен оазис на спокойствието с всички предимства на ол инклузив услугите. Името на хотела произлиза от стогодишните дървета от екзотичния вид Баобаб - "Дървото на живота", които се намират на територията му и допълват уникалния тропически оазис, сред който е разположен комплекса. Хотелът е част от веригата Sandies Resorts, които разполагат с хотели в Занзибар, Кения и Малдивите.

В стаите

Хотелът разполага с общо 105 стаи, от които 20 Swahili Rooms (27 кв.м), 39 Garden Rooms (25 кв.м), 14 Family Rooms (45 кв.м), 22 Superior Rooms (38 кв.м), 10 Deluxe Rooms (32 кв.м). Всички стаи са обзаведени в типичния местен суахили стил и са оборудвани с климатик, баня с душ, сет за чай/кафе (във фамилните и делукс стаи), минибар (в делукс стаите), сейф, Wi-Fi (срещу заплащане). 

На територията на хотела

Основен ресторант - предлага ястия от местната и интернационална кухня, бар, открит басейн, СПА център, магазини, паркинг.

За децата: настолни игри.

Безплатни услуги: плажен волейбол, плажен футбол,  дартс, тенис на маса, билярд, вечерни програми, Wi-Fi в общите части, паркинг.

Платени услуги: масажи, спа процедури , водни спортове, химическо чистене, детегледачка.

Пакет "Младоженци": цветя и сладки изкушения при пристигане, вечеря за двама - безплатно. Романтична вечеря на свещи на плажа, масаж за двойки, екскурзия с яхта по залез слънце - срещу доп. заплащане. 

Хранене

ALL INCLUSIVE - закуска, обяд и вечеря, с включени чай, кафе, сокове, бира, вино, безалкохолни и алкохолни напитки местно производство.

Плаж

Собствен, пясъчен. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейна - безплатно.

Видео

Оценки и коментари